5 Despre noi - Doctor.ro
despre noi

Despre noi

Doctor.ro este o platforma de programari online pentru pacienti, cu adresabilitate catre intreaga populatie a Romaniei. Proiectul a fost lansat in septembrie 2011 si este detinut de SC ACTIVE SOFT SRL, parte a grupului New Century Holding (NCH).

Doctor.ro faciliteaza accesul pacientilor din Romania la medici, printr-un sistem integrat de programari online, care functioneaza in trei pasi simpli: pacientul cauta un doctor selectand orasul si specialitatea dorita, solicita o programare si merge la consultatie.

"Te trimitem la doctor!" este motto-ul nostru, prin care ne dorim sa ajutam persoanele cu probleme de sanatate sa constientizeze importanta consultului de specialitate la cabinetul doctorului.

Doctor.ro ofera publicului sau si alte instrumente de facilitare a accesului acestora la servicii din domeniu, prin platforma reduceri.doctor.ro, unde acestia vor gasi oferte din sanatate. De asemenea, site-ul are si o componenta informationala, prin stirile si articolele medicale pe care le pune zilnic la dispozitia pacientilor.

S.C. ACTIVE SOFT S.R.L. este o companie care dezvolta proiecte online, adresate unor publicuri specializate (medici, farmacisti etc.). In portofoliul companiei se afla si alte proiecte de succes din domeniul sanatatii, precum: www.paginamedicala.ro (comunitatea medicala online, site dedicat specialistilor din domeniul medical), www.paginafarmacistilor.ro (comunitatea online a farmacistilor, proiect dedicat profesionistilor din domeniul farmaceutic).

Echipa Doctor.ro
www.Doctor.ro
www.PaginaMedicala.ro
ACTIVE SOFT SRL
Bd. Pierre de Coubertin 3 - 5, Office Building, Et. 5
Sector 2, Bucuresti

Te putem ajuta! Ne poti contacta la info@paginamedicala.ro sau la telefon 021.209.5663 (L - V: 9h00 - 18h00)
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro